Lucija Herceg 2. na PH 2022. u maču

Ove godine Prvenstvo Hrvatske 2022. u maču održano je u Splitu, na kojem su u mlađim kategorijama nastupili: Lucija Herceg, Andrija Herceg i Lina Hren.

Naša mlada sportašica Lucija Herceg osvojila je srebro u kategoriji djevojčica do 11 godina. U prvom kolu je pobijedila dvije borbe, a dvije izgubila, Lucija se kvalificirala u eliminacijski dio natjecanja gdje je pobjedama nad Barbarom Novinom i Lucijom Penavom izborila finale u kojem je poražena od Osječanke Nike Lesko.

Čestitamo Luciji na borbenosti i uspjehu!

U kategoriji dječaci do 13 godina natjecao se Andrija Herjavec koji je započeo nastup s tri pobjede u kolu te se kvalificirao u eliminacijski dio natjecanja.i to direktno među 16 najuspješnijih. Izborio je ulaz u 8 u teškoj i tijesnoj borbi protiv Splićanina Bartola Šoureka koja je završila 15-14. Borbu za medalju je izgubio i to od Saše Nea, te je tako osvojio 7. mjesto.

Čestitamo Andriji na upornosti i uspjehu!

Lucija i Andrija hrabro su ušli u stariju kategoriju do 13 godina gdje su nakon prolaska kola poraženi u prvoj eliminacijskoj borbi.

Andrija se okušao i u kategoriji do 15 godina.

Čestitamo Luciji i Andriji na želji i volji da se uhvate u koštac za ovim izazovom!

U kategoriji kadetkinja natjecala se Lina Hren koja je se kvalificirala direktno među 16 najuspješnijih natjecateljica. Za ulaz u 8 je poražena od Laure Smilčić Žigić iz Lokomotive.

I Lina se okušala u starijoj kategoriji, juniorkama, gdje je ušla među prvih 16 natjecateljica.